Cautare

57533 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (7.85 secunde)
La inceputul lunii decembrie, Liga Pensionarilor gorjeni va beneficia gratuit de doua autocare pentru o deplasare la Alba Iulia.
De asemenea, credibilitatea partenerilor de afaceri, a potentialilor furnizori sau a clientilor poate fi astfel verificata", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Bumbaru, presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania, asociatie, fondata in anul 2000, care numara 250 membri.
"Fratia", care a delegat, ieri, doi reprezentati pentru a inerca sa aplaneze conflictul spontan la care, de doua saptamani, paticipa cei peste 160 de angajati.
Tonul folosit si modul de adresare al acestuia l-au scos din sarite pe adjunctul ITM, care i-a cerut patronului respect pentru institutia statului. Pentru deficientele constatate, administratorul societatii va da socoteala, luni, cand se va prezenta la sediul ITM cu toate actele.
Pe parcursul zilei de ieri, angajatii inspectoratului au descins din nou la societatea IMUM, pentru verificarea indeplinirii masurii. ... 000 de lei", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Daniela Neagu, director coordonator-adjunct la ITM Constanta.
din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004). ... Cealalta medalie de argint pentru "Triscu"
Va fi o surpriza pentru fetele lui! ... Este cea de-a patra editie pentru artist si abia asteapta sa-si intre in rol.
Am incercat sa descriu prin cuvinte si sa dau culoare emotiilor pentru care traim, a declarat Denis Roabes (The Motans). ... Regizorul videoclipului Weekend este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single Versus”.
O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru proiectele anterioare. ... Simt ca sunt pe drumul cel bun pentru ca asta este tot ce vreau sa fac:
Este o onoare pentru mine ca single-ul de debut sa fie licențiat la Ultra Music.
Nicoleta Nicolau) Astazi este Ziua Americii! ... SUA reprezinta o natiune inca tanara, dar care, precum Fat Frumos din basmele populare romanesti, a crescut in cateva sute de ani, cat altele in milenii intregi, devenind pentru multi un taram al fagaduintei.
Mircea ßtefanovici a fost ales in 2004 pe lista PUNR, partid pe care l-a parasit in scurt timp pentru PNG, dupa care a trecut la PD. Oproiescu a spus ca a ales independenta pentru ca asa poate reprezenta mai bine interesele cetatenilor. ... (Nicoleta Nicolae)
Totodata, Markó Béla a amintit ca are sprijinul comisarului european Ollie Rehn, care si-a exprimat dorinta ca Statutul minoritatilor sa fie adoptat pentru a face posibila autonomia culturala.
„Avem intentia sa indeplinim pentru Romania angajamentele asumate in fata electoratului impreuna, dar despre fuziune nu poate fi vorba, pentru ca aici e pur si simplu ca si cum am discuta de persoane cu acelasi sex si care proclama o iminenta casatorie“, a spus liderul liberal. ... (Nicoleta Nicolae)
Pe de alta parte, seful statului a mai beneficiat anul trecut de o indemnizatie neta pentru functie de 516 milioane de lei vechi, cu 115 milioane de lei mai mult decat in declaratia din mai, si o indemnizatie de 8.300 de dolari pentru deplasari. ... (Nicoleta Nicolae)
Pe de alta parte, PD s-a bucurat cel mai mult de aprecierile romanilor, care, potrivit sursei citate, i-au dat nota 5,97 pentru primul an de guvernare, urmat la 13 sutimi de PNL, cotat cu nota 5,84, PC cu 4,28 si UDMR cu nota 4,18.
Barde a spus ca Dutu ar trebui "sa se gandeasca cine va fi viitorul candidat al PD si al Aliantei D.A. pentru Primaria Constanta, pentru ca pana acum nu s-a reusit acest lucru". ... (Nicoleta Nicolae)
"Eu si echipa mea vom face tot posibilul pentru ca liberalismul sa ajunga pe primul loc in topul preferintelor electoratului din judet", a explicat Jurca, sperand ca, in timp, Gheorghiof isi va da seama ca alegerea sa in fruntea organizatiei judetene "este un mare castig pentru liberalismul aradean".
Fostul presedinte al PN¥CD Victor Ciorbea a facut un apel catre actuala conducere a partidului pentru convocarea in mai a unui congres extraordinar in care sa se discute aceasta comasare cu UCS.
Secretariatul general al Camerei Deputatilor a solicitat ieri sprijinul conducerii Camerei Deputatilor pentru a afla daca pe siteul Camerei trebuie publicate stenogramele sedintelor Biroului Permanent al acestui for legislativ sau sintezele acestor sedinte.
google-analytics.com